× Atlikti darbai Kontaktai LT EN

Ieskok – Dating App for Singles


„Ieškok.lt“ išmanioji programėlė atveria galimybes ieškoti meilės, bendrauti, sukti ruletę ir rasti artimą sielą puodeliui kavos, o galbūt ir gyvenimui drauge. Mobili aplikacija, skirta iOS ir Android operacinei sistemai – šansas užmegzti greitą ir patogią pažintį, ieškoti bendraminčių, diskutuoti forumuose ir priversti vienišą širdį plakti greičiau. Patogus ir pritaikytas programėlės dizainas neleis pasiklysti veidų jūroje, pagal paieškos kriterijus galėsite rinktis net iš 132 tūkst. anketų. Juk visas mūsų gyvenimas – ieškojimas: savęs, gyvenimo prasmės, artimo žmogaus šalia… Nepraleiskite šanso palengvinti savo paieškas!


conresta


Vienai iš didžiausių statybų paslaugas teikiančiai įmonei “ Conresta”, mobilių aplikacijų kūrėjai „Appvil“ sukūrė programą, kurios paskirtis, suskaičiuoti preliminarią naujo projekto kainą vadovaujantis įmonės įgyvendintais projektais.


nsoft


Sukurtas “Android” klientas “nSoft” “nPoint III” sistemai su plačiomis panaudojimo galimybėmis maitinimo bei pramogų vietose, tokiose kaip restoranai, sporto klubai, vandens parkai, SPA, soliariumai ir kt.


freshpost


Appvil sukūrė išmaniąją programėlę skirtą “Android” platformai, bei internetinį “Fresh post” tinklapį. Naudodamiesi šia aplikacija, visi mėgstantys skaniai pavalgyti, ar paskanauti žaliųjų kokteilių, turės galimybę juos užsisakyti,o atvykus į kavinę, pasiimti jau pagamintą savo užsakymą. Taupantiems savo laiką, įdiegta papildoma funkcija „pristatyti“. Patogus ir itin greitas užsakymas – šių laikų skubantiesiems vartotojams! Naudojantis internetiniu tinklapiu, pateikiama galimybė ne tik užsisakyti norimas salotas ar žaliąjį kokteilį, bet ir skaityti naujausias tinklaraščio naujienas!


„Eurovizija 2016“ ir „Eurovizija 2017“ programėlės


Mobilių aplikacijų kūrėjai „Appvil“ sukūrė šių metų nacionalinės Eurovizijos atrankos balsavimo programėlę – „Eurovizija 2016“. Ši mobili aplikacija leis Jums peržiūrėti praėjusių laidų archyvą, atlikėjų pasirodymus ir balsuoti tiesioginio eterio metu vieno paspaudimo pagalba. Programėlė „Eurovizija 2016“ skirta gerbėjams, norintiems greitai ir patogiai stebėti pasirodymus ir balsuoti savo išmaniuoju telefonu.


KETBILIETAI - testai B kategorijai


Mobilių aplikacijų kūrėjai „Appvil“ sukūrė kelių eismo taisyklių bilietų ir testų programėlę – „KETbilietai.lt“.


Driving Theory Test


„Appvil“ – mobilių aplikacijų kūrimas – pristato užsienio rinkai pritaikytą vairavimo teorijos programėlę „Driving Theory Test“, kuri taps puikiu vedliu visiems, norintiems išmokti ar gilinti savo teorines vairavimo žinias. Ši mobili aplikacija siūlo nemokamai išmėginti testus, peržiūrėti savo statistiką, o šauniausia, kad programėlė automatiškai įsimins Jūsų neatsakytus klausimus ir juos kartos tol, kol jie taps išmokti. Ar ne puiku išmaniajame telefone turėti asmeninį vairavimo guru, kuris padės teorijos testą išlaikyti aukščiausiais balais? Mobilios aplikacijos ieškokite App Store ir Google Play programėlių parduotuvėse!


Programinė sistema LNK projektui „Vyrai prieš moteris“


Mobilių aplikacijų kūrimo sprendimų padalinys „Appvil“ sukūrė programinę įrangą naujam LNK projektui „Vyrai prieš moteris“. Specifikacija – klausimų, statistikos ir panašios informacijos rodmenys įvairaus tipo ekranuose.


Programinė sistema LNK projektui „Geriausi mūsų vakarai“


Mobilių aplikacijų kūrimo sprendimų padalinys „Appvil“ sukūrė programinę įrangą naujam LNK projektui „Geriausi mūsų vakarai“. Specifikacija – klausimų, video, užduočių, užsklandų ir panašios informacijos rodmenys įvairaus tipo ekranuose.


Žurnalas „Mano ūkis“


Mobilių aplikacijų kūrimas ir jų įgyvendinimas – „Appvil“ sukūrė programėlę, skirtą iOS platformai – Mano ūkis. Pagrindinė programėlės funkcija – galimybė įsigyti jų leidžiamą žurnalą bei jį skaityti savo išmaniajame telefone ar planšetėje. Nėra nieko patogesnio, nei ilga kelionė ar laisva nuo darbų minutė, praleista su mėgstamu leidiniu, kuris visada šalia, Jūsų mobiliajame telefone!


Programinė sistema LRT projektui „Atspėk dainą“


Bendradarbiaudami su LRT televizija, jų projektui „Atspėk dainą“, sukūrėme programinę sistemą, kuri leidžia dalyviams ranka įrašyti atsakymus, matyti jų variantus bei atrinkti teisingus ar neteisingus spėjimus, išklausius atliekamą kūrinį.


Coffee Inn v1.0


Appvil sukūrė išmaniąją programą, skirtą iOS platformai. Naudodamiesi šia aplikacija, visi Coffee inn kortelės turėtojai galės atsiskaityti mobiliu telefonu, o nuo kiekvienos kavos kaups po 10 %. Taip pat mobilios aplikacijos kortelių turėtojai visada bus nepralenkiami akcijoms ir naujienoms, nes pirmieji gaus pranešimus į telefoną. Ši mobili aplikacija jau APPLE STORE parduotuvėje!


Kur policija


Ši išmani programėlė padės, jei dažnai skubate į darbą ir baiminatės, kad kelyje gali pasitaikyti automobilių spūstis, nemėgstate bendrauti su policija, o netikėtai už kampo stūksantis jų automobilis priverčia drebėti rankas ir kojas, nors ir nepažeidžiate kelių eismo taisyklių. Išmanioji programėlė, skirta Android bei iOs platformoms leis Jums būti visada pasiruošusiems. Ja galėsite stebėti žmonių nuorodas į policijos reido, nežymėto policijos automobilio ar transporto grūsties koordinates ir pats jas žymėti.


Košė Malošė


„Košė maliošė“ – mobili aplikacija, skirta mažiesiems klausytojams, negalintiems užmigti be gražios pasakos ar lopšinės bei visiems kitiems, norintiems prisiminti vaikystę, išvykti į žygį su varle keliauninke, ieškoti pelenės kurpaitės ar padėti seneliui išrauti tvirtąją ropę. Programėlė siūlo populiariausias istorijas ir lietuvių, rusų liaudies pasakas. Taip pat galite klausytis pačių šauniausių, priverčiančių sulipinti akis net stipriausius, lopšinių ir dainelių. Ši mobili aplikacija padės Jūsų vaikeliui susipažinti su nuostabiąja pasakų karalyste ir neatsilikti nuo mados – ją visada turėsite išmaniąjame telefone!


Bitė


Papildytos realybės programėlė Bitė, sukurta naudojant Unity technologijas, pristato mitais bei legendomis apipintas Aukštaitijos vietoves. Interaktyvūs 3D modeliai atgyja nukreipus išmanaus įrenginio kamerą į vieną iš septynių žymeklių (raktų) išdėstytų ant žemėlapio ir prasideda žaidimas.


Rezistencijos muziejus


Šis virtualus visuomeninis muziejaus yra iš visuomenės gelmių ateinanti pagalba lokalinėms viešojo administravimo institucijoms, kurios formaliai vykdo savarankiškas ir valstybės priskirtąsias savivaldos funkcijas, ir kurios dėl pastovaus lėšų trūkumo būtiniausioms reikmėms, negali pasirūpinti vietinių žmonių rezistencijos ir laisvės kovų istorijos surinkimu ir išsaugojimu ateities kartoms. Apsilankykite : www.rezistencijosmuziejus.lt


Study in Lithuania


Programėlė skirta galvojantiems studijuoti ar jau studijuojantiems Lietuvoje. Joje pateikiama aktuali informacija : lankytinos vietos, kokie dokumentai reikalingi norint studijuoti Lietuvoje ir kita naudinga informacija.


Panevėžio rajono biblioteka: interaktyvi kelionė


Projekto metu sukurtas interaktyvus Panevėžio rajono lankytinų vietų žemėlapis, sukurti ir atvaizduoti žemėlapyje QR kodai, kurie sumontuoti prie Panevėžio krašto objektų, kur gimė, gyveno, kūrė žmonės, palikę pėdsaką Lietuvos istorijoje. Interaktyvus žemėlapis ir visa informacija - patalpinta Panevėžio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos svetainėje: http://www.panrbiblioteka.lt/interaktyvi-kelione/. Projektas buvo pristatomas Panevėžio rajono viešojoje bibliotekoje, rajono kaimų bibliotekose, „EXPO Aukštaitija 2018“. Projekto metu vyko edukacinis žaidimas, kuris sudomino nemažai dalyvių. Žaidimo dalyviai keliavo Panevėžio krašto kūrėjų keliais, fotografavosi prie žemėlapyje atvaizduotų objektų, siuntė bibliotekai nuotraukas. Projekto baigiamojo renginio metu aktyviausi dalyviai bus apdovanoti žaidimo prizais.